Objavljen trejler za novi Diznijev crtać o pravom prijateljstvu

Izvor: 011vodič.com, 28.Feb.2021, 09:31

Objavljen trejler za novi Diznijev crtać o pravom prijateljstvu

Prošlo je svega dva meseca od izlaska genijalnog animiranog filma Duša, a Dizni i Piksar će nas uskoro obradovati još jednim po svemu sudeći odličnim ostvarenjem.
U pitanju je animirani film pod nazivom Luka, koji će se od 18. juna naći u svetskim bioskopima.

To je dirljiva priča o 13-godišnjem dečaku Luki Paguru, koji provodi leto u gradiću na italijanskoj rivijeri, gde upoznaje dečaka Alberta Skorfana i devojčicu Đuliju.
Zajedno sa njima on uživa u igri >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i zabavi, ali jedan slučajan pad u more Luke i Alberta će ovim dečacima otkriti da oni osim uzrasta imaju i još nešto zajedničko.
 Foto: Imdb
Njih dvojica su, naime, morska čudovišta iz drugog sveta, koji se nalazi ispod površine vode.
Luka je prvi animirani film Enrika Kazaroze, koji sa Piksarom sarađuje već dugi niz godina. On je učestvovao u pravljenju animiranih filmova kao što su Automobili (2006), Do neba (2009) i Koko (2017), ali i mnogih drugih ostvarenja ovog renomiranog studija.
Чланак Objavljen trejler za novi Diznijev crtać o pravom prijateljstvu се појављује прво на .
The post Objavljen trejler za novi Diznijev crtać o pravom prijateljstvu appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.