Objavila realne i prelepe fotografije nakon porođaja

Izvor: 011vodič.com, 25.Feb.2021, 14:26

Objavila realne i prelepe fotografije nakon porođaja

Tridesetogodišnjakinja je preskočila kraljevski glam i odlučila se za prirodan izgled na novim porodičnim fotografijama koje je objavila na Instagramu.
Princeza Eugenija oduševila je kraljevske obožavaoce tokom vikenda kada je otkrivala ime svog dečaka i podelila prve pune porodične fotografije otkako je mali Avgust Philip Havke Brooksbank stigao na svet 9. februara.
Na slikama objavljenim na Instagramu vide se ćerka vojvode i vojvotkinje od Iorka zajedno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << njenim suprugom Jackom Brooksbankom.
Fotografije je napravila babica koja je učestvovala u porođaju, što ih čini zaista posebnim.
„Hvala vam na toliko divnih poruka. Naša srca su puna ljubavi prema ovom malom čoveku, reči ne mogu da izraze. Uzbuđeni smo što možemo da delimo ove fotografije sa vama.⁣
⁣Naša divna babica. Hvala divnim osnovnim radnicima, uključujući našu babicu koja je došla da otpusti našeg dečaka“, napisala je princeza na Instagram nalogu.

Bebac


The post Objavila realne i prelepe fotografije nakon porođaja appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.