Obaveze na poslu se gomilaju, pod velikim ste stresom! Ne donosite ishitrene odluke!

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obaveze na poslu se gomilaju, pod velikim ste stresom! Ne donosite ishitrene odluke!

Saznajte šta vam zvezde predviđaju…
OVAN
POSAO: Mogući su manji konflikti sa kolegaama sa kojima ste ranije imali generalno dobar odnos. Važno je da se potrudite da vi sa svoje strane ne preterate u burnim reakcijama.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije sigurna u svoja osećanja. Moguće su neke prepreke na putu do te veze. Trebaće vam vremena da biste uspeli da probijete sve blokade.
ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Moguće je da ćete u narednom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << biti opterećeni problemima sa nervnim sistemom pa se pobrinite oko toga.
BIK
POSAO: Možete da očekujete da ćete imati neke kočnice na poslu. Veći deo dešavanja ne zavisi od vas. Sada je vreme da pustite da se stvari reše bez vašeg uticaja i da se odreknete kontrole…
LJUBAV: Moguće je da se vi i vaš partner dosta razlikujete u vezi pogleda na svet i budućnost. Pokušajte da popričate o tome šta smatrate da je neophodno kako bi vaša veza uspela.
ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u leđima. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim problemima sa kičmom. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama na ovom polju.
Foto: Shutterstock, ilustracija

BLIZANCI
POSAO: Nije povoljan dan za sudska rešenja ili bilo kakve formalnosti, moguće je da se to neće dobro završiti. Potrudite se da danas ne rizikujete sa bavljenjem papirologijom.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je prilika za početak veze sa osobom u koju ćete se iskreno zaljubiti. Možee da očekujete da će vaš odnos ići u nekom neobičnom pravcu.
ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol ali i gazirana pića. Pred vama je faza u kojoj ćete biti veoma skloni problemima sa jetrom. Posetite vašeg lekara ako ste primetili bilo kakve tegobe.
RAK
POSAO: Finansije vam nisu onakve kakve ste se nadali da će biti. Očekuje vas vrlo promeljiv dan na tom polju. Moguće je da ste malo uplašeni zbog neizvesne situacije.
LJUBAV: Moguće je da vaša ljubomora pravi veći razdor u emotivnom odnosu sa partnerom nego što mislite. Pokušajte da budete fleksibilniji prema partneru. Prestrogi ste ponekad.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa debelim crevom. Generalno vas očekuje faza u kojoj ćete na polju zdravlja biti osetljivi i skloni brojnim poteškoćama, pa povedite računa o sebi.
LAV
POSAO: Možete da se nadate tome da ćete uspeti da razjasnite neke važne probleme i situcije na poslovnom planu. Pred vama je period pozitivnih razrešenja i važnih odluka.
LJUBAV: Niste sigurni u to da li vam osoba koja vam se dopada šalje signale da je zainteresovana ili je sve samo slučajnost. Nemojte da isključujete svoja osećanja.
ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Moguće je da ćete biti skloni problemima i infekcijama na ovom polju. Moguće su neke poteškoće i otežanja.
DEVICA
POSAO: Haotična situacija vam stvara osećaj velikog pritiska. Niste zadovoljni poslovnim okolnostima. Moguće je da dunoko u sebi priželjkujete veće promene na ovom polju.
LJUBAV: Potrebno vam je neko vreme da se distancirate od voljene osobe i da sebi pružite malo više slobode. Jedino tako ćete znati šta želite. Nemojte na stvari gledati uskogrudno.
ZDRAVLJE: Prehlada je moguća jer vam je imunitet oslabljen u ovom periodu. Skloni ste infekcijama i nekim poteškoćama na ovom planu pa povedite računa o zdravlju.
 Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA
POSAO: Ukoliko ste planirali da radite posao od kuće ili da premeštate lokaciju posla, povoljan vam je dan za to. Možete da očekujete da ćete imati dobre promene.
LJUBAV: Veoma ste šarmantni i lako osvajate. Dobijate pažnju suprotnog pola veoma lako jer imate prirodnu zavodljivost u sebi. Očekuje vas povoljan dan za promene i nova poznanstva.
ZDRAVLJE: Povedite računa o pritisku koji bi mogao da varira i oscilira. Skloni ste problemima sa aritmijom. Posavetujte se sa vašim kardiologom oko svega što vas muči.
ŠKORPIJA
POSAO: Želite da zadržite stabilnost na poslovnom planu, a da bi u tome uspeli biće vam potrebno mnogo truda. Važno je da budete uporni i da pokažete dovoljno strpljenja.
LJUBAV: Imate poverenja u voljenu osobu koja pokazuje da želi da gradi sa vama zajedničku budućnost. Moguće je da je vaš odnos krenuo putem napredovanja na neki način.
ZDRAVLJE: Prija vam da odmarate. Možete da očekujete da će vam današnji dan generalno biti povoljan za to da se malo oporavite od napornog tempa koji ste imali ranije.
 Foto: Shutterstock

STRELAC
POSAO: Dolazi vam prilika da napredujete ili da polako dođete do dosta bolje zarade nego pre. Pred vama je period u kojem ćete imati neka nova dešavanja koja će vam biti značajna.
LJUBAV: Dobro se osećate pored voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, u večernjim časovima je moguć jedan zanimljiv susret. Moguće je da ćete biti spremni za početak nove veze.
ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Pred vama je period u kojem možete da imate manje probleme sa holesterolom ali takođe možete da budete i skloni gojenju.
JARAC
POSAO: Očekuje vas veoma pozitivan dan za polje posla. Sve okolnosti će vama ići u prilog i bićete zadovoljni. Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima na ovom polju.
LJUBAV: Voljena osoba vam je posvećena i srećni ste zbog toga. Pored nje osećate iskrenu ljubav za kojom ste jako dugo čeznuli. Očekuje vas dobar dan za ljubav.
ZDRAVLJE: Redovnije jedite i unosite više tečnosti. Potrudite se da stvarate svakodnevno zdrave navike koje ćete održavat u kontinuitetu i tako doći do oporavka.
 Foto: Profimedia

VODOLIJA
POSAO: Pod velikim pritiskom obavljate veći deo posla i niste zadovoljni okolnostima. Moguće je da želite promenu. Vreme je da se trgnete i da uzmete stvari u svoje ruke.
LJUBAV: Očekuje vas povoljan dan za emocije. Ukoliko su postojale manje razmirice sa voljenom osobom uspećete da ih rešite. Važno je da budete dovoljno iskreni prema njoj.
ZDRAVLJE: Metabolizam vam je malo usporen. Možete da očekujete da ćete imati probleme sa varenjem i da će vam ovaj dan iz tog razloga biti na neki način naporan.
RIBE
POSAO: Možete da očekujete potpisivanje nekog ugovora ili sklapanje saradnje koja će vam biti značajna na duže staze. Važno je da budete istrajni u svojim namerama i ambicijama.
LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja. Uskoro ćete doći do pomirenja i nastavka veze. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani ovaj put.
ZDRAVLJE: Čuvajte grlo od virusa. Moguće je da ćete biti skloni nekim infekcijama na ovom planu. Pred vama je perod u kojem ćete imati poteškoće i sa sinusima.

The post Obaveze na poslu se gomilaju, pod velikim ste stresom! Ne donosite ishitrene odluke! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NEDELJNI HOROSKOP DO 4. SEPTEMBRA: Ljubav je u vazduhu – strasti rastu, pojavljuju se misteriozne osobe, sklapaju tajne veze

Izvor: Story, 28.Avg.2019, 13:42

Ovan Posao: Tokom narednih dana najveći deo vremena ćete usmeriti na ovo polje. Moguće su rasprave sa saradnicima, ali pokušajte to izbeći i svoje resurse usmerite na konkretan posao. Ljubav: Nervozni ste i to teško možete sakriti od partnera, ali ne dozvolite da to utiče na vaš odnos. Slobodni...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.