Izvor: Press, 11.Dec.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVU SLIKU BI JOVANA JOKSIMOVIĆ NAJRADIJE SPALILA!

Ko bi reko
Jovana Joksimović danas važi za ženu od stila i jednu od najlepših dama na tv ekranima. Svoju karijeru počela je da gradi 2001. godine, tada kao 18-godišnjakinja, a kad pogledamo njenu fotografiju iz ovog perioda, ništa ne sluti na to da bi ta devojčica jednog dana mogla postati ovakva lepotica kakva je ona danas.

Jovana je godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << radila na usavršavanju i danas može da se pohvali ogromnim iskustvom. Kada se tome doda njen šarm i širok osmeh po kojem je prepoznatljiva, jasno je zašto voditeljka pleni.
foto: Printscreen Youtube
Te 2001. godine, Jovana je konkurisala za posao na BK televiziji. Ona je vodila emisije kratke forme posvećene filmu, a tada je imala samo 18 godina.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.