Izvor: Press, 06.Feb.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Ana i David su dobili poklone od NJEGOVOG OCA! PODRŽAVA NJIHOVU VEZU! (VIDEO)

Oni su bili presrećni!
David Dragojević i Ana Korać započeli su svoju vezu pred milionskim auditorijumom koji prati najgledaniji rijaliti "Zadrugu". O tome da među njima postoje emocije mnogo se spekulisalo, ali ni jedno ni drugo to nisu želeli da priznaju jer je David bio u rijalitiju sa svojom tadašnjom devojkom Aleksandrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Subotić. Međutim, kada je ona diskvalifikovana zbog fizičkog napada na Minu Vrbaški, David i Ana su jedno drugom otkrili svoja osećanja i od tada su u vezi koja je sve jača i jača.




Autor: TvPink Printscreen


Iako je delovalo kao da se neki članovi njihovih porodica ne slažu sa ovom vezom, dokazalo se suprotno. Naime, Ana i David su dobili na poklon igračke od Dragojevićevog oca Gorana, koji je ovim putem pokazao da podržava njihovu vezu. 




Autor: TvPink Printscreen


U intervjuu koji je dao za portal Pink.rs Goran je priznao da mu se Ana veoma dopada kao snajka i da se njegov sin promenio otkako je sa njom. 



Ana mi deluje fino, simpatična je, vidim da mu prija jako. Sasvim je drugačija slika sada, sa Aleksandrom nije znao gde je, ona mu je stalno zvocala, nabacivala nešto, nije znao šta da radi sa njom - rekao je Goran. 



Autor: Instagram


Kako je izgledalo to kada su Ana i David dobili poklone možete videti u nastavku. 








 




Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VEZA NA TESTU ISTINE: “Paparazzo lov” otkriva kako se Ana i David ponašaju van “Zadruge”!

Izvor: Svet, 06.Feb.2019

U novom izdanju emisije “Paparazzo Lov” ove srede na TV Pink biće emitovani snimci poznatih u situacijama koje su želeli da sakriju od javnosti.. . . Nakon diskvalifikacije Aleksandre Subotić iz najgledanijeg rijalitija “Zadruga”, njen sada već bivši verenik David Dragojević započeo je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.