OVO NE PROPUŠTAJTE: Dva jutarnja rituala koja će vam dan učiniti USPEŠNIJIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2022, 09:06

OVO NE PROPUŠTAJTE: Dva jutarnja rituala koja će vam dan učiniti USPEŠNIJIM

Za kratke jutarnje rituale čini se da nemamo nikada dovoljno vremena, ali reč je o kratkim potezima koji nam mogu ulepšati dan.

Najpametnija stvar koju sada za sebe možete uraditi svakog jutra je da uvedete kratka dva jutarnja ituala koji uključuju disanje i istezanje, koji će doprineti da se odmorni i čili uspustite u nove radne pobede.

Na taj ćemo način podstaći metabolizam i dati organizmu podsticaj koji mu je potreban.

1. Otvorite prozor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Svako jutro otvorite prozor na 5 minuta i duboko dišite. Udahnite na nos i izdahnite polako i dugo kroz poluotvorena usta. Prozračivanje stana, ma koliko jednostavno zvučalo, često nam promakne, a važan je i neophodan dnevni ritual.

2. Istegnite se

Napravite jednostavne vežbe istezanja, u ležećem ili stojećem položaju. Duboko dišite i osetite kako se vaše telo budi. Dovoljno je pet minuta da osetite kako se energija u vašem telu pokrenula. Ovaj ritual će vam na početku dana pomoći da bolje i svesnije krenete u dan.

Ukoliko ga ponovite i uveče lakše ćete se opustiti, lepše i dublje zaspati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.