OVO MORATE VIDETI: Povratak beba koje đuskaju! (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Apr.2013, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO MORATE VIDETI: Povratak beba koje đuskaju! (VIDEO)

"Evian" je ponovo angažovao bebe koje igraju u svojoj najnovijoj reklamnoj kapanji.

Spot pod nazivom „Baby & Me” pokazuje odrasle ljude koji dožive šok kada u ogledalu ugledaju sebe kao decu. I potom krenu da đuskaju uz zaraznu muziku „Here Comes The Hotstepper” u elektro verziji francuskog muzičara Jukseka.

- Bebe su deo naše priče i našeg nasleđa – kazala je Loren Uel, brend direktroka „Eviana”.

- Ta veza između Eviana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i beba počela je 1935. u Francuskoj kada je Evian voda prvi put preporučena kao savršena voda za bebe. Sada smo tu ideju razvili i predstavili bebe kao simbol čistote i mladosti.

Reklama „Roller Babies” ove kopmanije drži zvanični Ginisov rekord za najgledaniju onlajn reklamu do danas sa preko 65 miliona pregleda.

(Blic)

foto:PrtSc/youtube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.