OVO MOGU SAMO NAJPAMETNIJI: Ako pronađete broj pet za manje od 10 sekundi spadate u ovu RETKU KATEGORIJU ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 00:08

OVO MOGU SAMO NAJPAMETNIJI: Ako pronađete broj pet za manje od 10 sekundi spadate u ovu RETKU KATEGORIJU ljudi

Ako smatrate da ste dobri u uočavanju detalja, onda bi ova mozgalica mogla biti baš za vas

Mozgalice vam pomažu da ojačate fokus, kognitivne veštine i pogled na detalje.

Najnovija optička iluzija koja stvara privlači pažnju na društvenim medijima tiče se brojeva.

Sada, pre nego što pomislite da je to matematička slagalica i pobegnete, dozvolite nam da vam kažemo da ne morate ništa da „rešavate“ u ovoj slagalici. Samo treba da pronađete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj skriven na fotografiji koju je podelio Instagram nalog prikladnog naziva, Optičke iluzije.

Ako smatrate da ste dobri u uočavanju detalja, onda bi ova mozgalica mogla biti baš za vas.

A post shared by Optical illusions (@opticalillusionss)

Pogledajte fotografiju. Vaš zadatak je da među gomilom zelenih dvojki pronađete broj 5, koji je sakriven negde na slici. Ako ste u mogućnosti da pronađete broj u roku od 10 sekundi, onda imate neverovatno fokusiran um. Jeste li spremni za izazov?

Da li ste uspeli da pronađete traženi broj za 10 sekundi ili manje? Ako to niste mogli da uradite, onda imamo savet za vas – pogledajte donji desni ugao slike. Jeste li videli broj?

Nekim korisnicima Instagrama zadatak je svakako bio lak. „Trebalo mi je manje od 1 sekunde, kao da je prva stvar koju vidim na slici bila 5, a onda sam pročitao natpis iznad“, glasio je komentar.

Druga osoba je odgovorila: „Smešno što sam našao 5 pre nego što sam završio sa čitanjem rečenice.“

Optičke iluzije nisu samo način da testirate svoj fokus i moć mozga, već nude i zanimljivu zabavu sa porodicom i prijateljima. Ove zagonetke pomažu da vaš fokus bude oštar i omogućavaju vam da testirate svoje sposobnosti na zabavan način.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.