OVO JOJ JE RAZORILO DUŠU! Karić UVREDIO Ivu kao nikada do sada – OČIJU PUNIH SUZA gledala u Stefana!

Izvor: 011vodič.com, 04.Dec.2019, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JOJ JE RAZORILO DUŠU! Karić UVREDIO Ivu kao nikada do sada – OČIJU PUNIH SUZA gledala u Stefana!

Došlo je do velike rasprave između bivših ljubavi Ive Grgurić i Stefana Karića. Rade Lazić je pokušavao da ih pomiri, ali Karić nije hteo ni da čuje.
-Ja nikad, bre, u životu nisam imao devojku koja, bre, sve su mi devojke bile najprirodnije, ne želim, bre da imam devojku koja glumi pr*stitutku pored mene” – rekao je on.
– Ma ko glumi pr*stitutku – bila iznenađena Iva.
– Ti, stavljaš tu periku, trtiš se, glumiš neku k*rvetinu, bre, ovde, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << te sutra neko zvao, kada izađeš odavde, da radiš ne znam ni ja šta – bio je besan Karić, dok je Rade govorio kako se Stefan i Iva i dalje vole.
– Ma gde me voli, govori da sam pr*stitutka – vikala je Iva.
– Koga volim? Jesi ti lud? – priznao je Stefan.
Pogledajte kako je to izgledalo u nastavku teksta.




The post OVO JOJ JE RAZORILO DUŠU! Karić UVREDIO Ivu kao nikada do sada – OČIJU PUNIH SUZA gledala u Stefana! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZOČARAO GA SIN? Osman Karić NE ŽELI da komentariše Stefanovo vređanje Ive – KVARE MU PRIVATAN ŽIVOT?

Izvor: 011vodič.com, 04.Dec.2019

Stefan Karić je žestoko izvređao nekadašnju devojku Ivu Grgurić govoreći joj da se ponaša kao prava pr*stitukta. Dok je Iva ronila suze zbog njegovih uvreda, Stefan je hladnokrvno večerao.. Pošto je njegov otac Osman Karić rekao da vidi Grgurićevu kao snajku, redakcija portala Informer.rs...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.