Izvor: Press, 03.Dec.2018, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE PRVI SELFI DARKA LAZIĆA I NJEGOVE TRUDNE DEVOJKE IZ BANJE: Konačno srećni i nasmejani, a trudnički stomak se već nazire! (FOTO)

Srećni su što su zajedno!
Popularni folk pevač Darko Lazić oporavlja se u banji Selters u Mladenovcu, a društvo mu pravi devojka Marina Gagić koja je danas objavila i njihovu zajedničku fotografiju.



Njih dvoje konačno provode vreme zajedno, a da u tome oboje uživaju otrkila je pevačeva devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << objavivši fotografiju na Instagramu.




Autor: Instagram


Darko je u KBC Zemun, nakon saobraćajne nezgode koja mu se dogodila, proveo 38 dana odakle je pre tri dana prebačen na oporavak u banju gde terapeuti već rade sa njim.



S obzirom na to da se pevač nalazi u apartmanu sa njim su zajedeno i njegova majka Branka, kao i verenica Marina koja je u drugom mesecu trudnoće, a kojoj se čak i nazire trudnički stomak.



Pevač i njegova verenica na najnovijoj fotografiji deluju veoma raspoloženo pa je očigledno da se Darko mnogo bolje oseća.




Autor: Printscreen Instagram


Podsetimo, Darko je 23. oktobra imao saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio teške telesne povrede. On je odmah prevezen u bolnicu gde su mu se lekari borili za život, a neko vreme proveo je u veštačkoj komi.


Nastavak na Press...






Povezane vesti

PRVI INTERVJU DARKA LAZIĆA IZ BANJE Vidno je smršao i poručio: "Čovek se opameti kad doživi ovako nešto" (VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Dec.2018

Pevač Darko Lazić, koji se od četvrtka nalazi u banji u Mladenovcu, danas je imao treću fizikalnu terapiju i kaže da se sve bolje oseća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.