OVO JE ALARMANTNO Nova velika greška Lorisa Karijusa (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE ALARMANTNO Nova velika greška Lorisa Karijusa (VIDEO)

Nekada je bilo smešno i simpatično, a sada je zabrinjavajuće. Nemački golman Loris Karijus ponovo je napravio veliku grešku i tako svoju ekipu odveo u poraz. U prvom kolu grupe K Lige Evrope njegov Bešiktaš je izgubio u Slovačkoj od Slovana 4:2.
Od 20:30 igraju Šalke – Majnc, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.70.
U 14. minutu je nekadašnji golman Liverpula istrčao iz šesnaesterca u nameri da glavom izbije loptu. Međutim, umesto lopte pokupio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je svog saigrača, pa su obojica završila na zemlji. Ovakav poklon je oberučke iskoristio Andraž Šporar i zatresao mrežu.
Another season, another Loris Karius howler.
Genuinely feel bad for the guy. pic.twitter.com/hAnhFI36xm
— Jack Grimse (@JackGrimse) September 19, 2019
Loris Karijus je u centar pažnje dospeo prošle godine. Tada je kao golman Liverpula napravio dve velike greške u finalu LIge šampiona i tako pomogao Realu da dođe do titule. Potom se preselio u Bešiktaš, ali je napravio još nekoliko ozbiljnih kikseva. Doduše, u nekoliko navrata je pokazao i zašto je bio prvi golman ekipe sa Enfilda.
Nemčki čuvar mreže će morati ozbiljno da poradi sa psihologom kako bi podigao samopouzdanje i zadržao koncentraciju tokom svih 90 minuta utakmice.

Članak OVO JE ALARMANTNO Nova velika greška Lorisa Karijusa (VIDEO) se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.

The post OVO JE ALARMANTNO Nova velika greška Lorisa Karijusa (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Bundesliga - Nastasićevi "rudari" iskopali pobedu u poslednjim trenucima! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019

Majncu presudio Harit sjajnim potezom...U petom kolu nemačke Bundeslige, fudbaleri Šalkea pobedili su u Gelzenkirhenu ekipu Majnca sa 2:1...Domaćin je bio konkretniji u prvom poluvremenu, pa je zasluženo stigao do vođstva nakon prvog dela igre...Igrao se 36. minut kada su "rudari" iskoristili grešku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.