OVI ZNAKOVI ĆE PROFITIRATI NA SVIM POLJIMA: Mars u Biku ipak donosi TEŽAK period jednom pripadniku Zodijaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 20:42

OVI ZNAKOVI ĆE PROFITIRATI NA SVIM POLJIMA: Mars u Biku ipak donosi TEŽAK period jednom pripadniku Zodijaka

Saznajte o kome je reč!

Tranzit Marsa u znaku Bika počeo je 5. jula i ostaće u ovom znaku sve do 20. avgusta 2022. godine. Pred nama je više od mesec dana kada se mnogi planovi mogu ispuniti, ali se možemo suočiti i sa teškim odlukama i izazovima.

Kada boravi u Biku, Mars je povezan sa Venerom i trudi se da ispuni sve njene želje. To se odnosi na ljubav, novac, zadovoljstvo i odnose. To ne znači da treba očekivati previše, jer Mars je spor, a Venera je akcija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Venera će postaviti aktivnost, a Mars će u svom ritmu - polako, ali sigurno i konstruktivno.

Možete delovati i ostvariti velike stvari tek kada pronađete zajednički jezik sa drugima - kako u ličnim, tako i u poslovnim odnosima. U narednim periodima možemo da razradimo energiju marsa i dovedemo je na viši nivo. Zadatak Marsa je da vodi računa o interesima drugih, inspiriše, podstiče ostale da deluju, stvara snagu, čini da uradimo ono na šta se dugo čeka.

Tranzit Marsa kroz Bika je najpovoljniji za predstavnike znakova elemenata Zemlje: Bik, Devica, Jarac. Oni su aktivni, dinamični, inspirisani - spremni da naprave velika dostignuća. Prepreke koje im se nađu na putu mogu da budu male i beznačajne, a oni će se sa njima olako izboriti. Zemljani znakovi u narednih mesec dana zaista nižu uspehe.

Takođe, ovo je produktivno vreme za Rakove i Ribe. Njima će timski rad biti presudan za postizanju ciljeva. Možda ćete konačno pronaći dobar posao koji će doneti, možda ne visok, ali stabilan i predvidiv prihod.

Škorpijama je situacija pomalo otežana, jer će tokom ovog perioda morati stalno da se bavi ljudima čiji se postupci i ciljevi apsolutno ne poklapaju sa njenim. Mogući su konflikti, nezadovoljstvo, razmirice.

Lavovi i Vodolije su primorani da naporno rade dok se drugi odmaraju. Sada je veoma važno zadržati autentičnost i ne ulaziti u sukob, čak i ako postoji provokacija.

Ovan, Blizanci, Vaga, Strelac - ovi znakovi prave dobre izbore dok je Mars u znaku Bika. Odlučuju pažljivo životnim planovima i osećaju se kao gospodari svog života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.