OVEN UNEO POMETNJU Njukasl nije veliki klub, Kapelo mi je uništio karijeru…

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVEN UNEO POMETNJU Njukasl nije veliki klub, Kapelo mi je uništio karijeru…

Majkl Oven je bio veliki igrač. Ipak, pitanje je kako će mnogi Englezi da gledaju na njega posle autobiografije, koja je izazvala buru kada je do odlomka došao “Dejli Mejl”. Za početak, “posvađače” se sa navijačima Njukasla, pošto u knjizi navodi da mu je jedina greška u karijei bila ta što se iz Real Madrida vratio u Njukasl!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,95 na pobedu Nemačke protiv Holandije u kvalifikacijama za EURO 2020.
Nekadašnji “zlatni dečko” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nije se tu zaustavio, već je poručio da su “svrake” velike samo u glavama njihovih navijača!
– Trebalo je da pratim instinkt. Nisam hteo da idem tamo, moje srce je bilo vezano za Liverpul. Iz ove perspektive, jasno je da je to bio korak unazad u mojoj karijeri. Navijači tog kluba veruju da je Njukasl za 10% veći klub nego što zaista jeste. Postoji nekakva lluzija u Njukaslu, ali to je veliki klub samo zbog toga što ima mnogo navijača i veliki stadion – “opleo” je Oven po klubu u kome je proveo četiri sezone.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Zbog takvih izjava pojedine knjižare u Njukaslu su odlučile da ne puste u prodaju Ovenovu knjigu.
Nije se Njukasl jedini našao na udaru Ovena. Pričao je i o Real Madridu, mada o njemu nije imao šta ružno da kaže.
Koliko god da sada zvuči čudno, mislim da sam instinktivno, čim sam sleteo u Španiju, osetio da se neću tu dugo zadržati – napisao je Oven.
Bivši engleski reprezentativac je objasnio da je to period kada je tek postao otac ćerkice i da je bilo teško živeti u hotelskoj sobi, dok nije pronašao kuću. U sobi je proveo četiri meseca. Takođe, opisao je i njegov odnos sa još jednim Englezom u Rela Madridu, Dejvidom Bekamom. Kako je naveo, njih dvojica nisu imali previše toga zajedničkog. Iako su živeli relativno blizu, nisu se posećivali.
– Pošto su Luiz i Viktorija bile usamljene i brinule o deci, povremeno bi se viđale, dok smo nas dvojica na treningu. I to bi, otprilike, bilo to. Nije to ništa čudno, Dejvid i ja nismo imali mnogo toga zajedničkog.
Englez je opisao i kako je njegove dečačke iluzije slomila jedna slika.
– Ima jedna anegdota sa stadiona “Santjago Bernabeu“. Na recepciji stari poznanik. Ispred mene – Gaza! Pogledam bliže, nosi kopačke. Na trenutak sam pomislio: Čekaj, da li smo mi to doveli Gazu? Međutim, već je to bila 2005. godina. Koliko god da je nekad bio dobar, nije bilo realno da tada Real potpiše ugovor sa Polom Gaskojnom. Mogu samo da kažem da nije izgledao baš najbolje. Koliko god da mi je bilo drago što sam ga video, bio sam i tužan zbog te slike mog heroja iz detinjstva kako stoji na recepciji Bernabeua i nosi kopačke.
Oven je za Real Madrid odigrao 45 utakmica.
Na red je došao Fabio Kapelo. Nekadašnji selektor Engleske, koji je za kormilom bio od 2008. do 2012. godine, brzo po dolasku, eliminisao je Ovena sa spiska reprezentativaca.
– Fabio je došao sa osećajem da mora nešto da promeni. Prva promena bio sam ja. Bez objašnjenja je završio moju teško stečenu karijeru reprezentativca. To nisam zaslužio. Gore od svega je, međutim, to što je bio jedan od najneuspešnijih trenera u istoriji engleskog fudbala. Ne samo da je uništio moju karijeru, već je naneo ogromnu štetu engleskom fudbalu, a za to je bio neverovatno plaćen – poručio je Oven.
Nema sumnje, Autobiografija Majkla Ovena privući će veliku pažnju. Ko zna ko je sve “dokačen” u njoj…

The post OVEN UNEO POMETNJU Njukasl nije veliki klub, Kapelo mi je uništio karijeru… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Džeko obradovao mališana čiji je idol (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Edun Džeko je veliki fudbaler. To svi znaju… Još jednom je dokazao i da je veliki čovek. Jednom malom dečaku ispunio je dečački san…. Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,10 na pobedu Škotske protiv Rusije u kvalifikacijama za EURO 2020.. Mali Hakija živi u Srebrenici i do škole putuje lošim,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.