OVAJ PREDMET U KUĆI VAM DONOSI SREĆU! Potrebno je samo da ga stavite na PRAVO mesto i život će vam krenuti na bolje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 22:11

OVAJ PREDMET U KUĆI VAM DONOSI SREĆU! Potrebno je samo da ga stavite na PRAVO mesto i život će vam krenuti na bolje

mini-vodič za uređenje enterijera

Prema feng-šuiju, drevnoj istočnjačkoj umetnosti, veličina i položaj ogledala, kao i ostale stvari u kući mogu da utiču na vašu energiju i sreću.

Ogledala pozitivno deluju u svakoj prostoriji, sem spavaće sobe, piše portal Fengshuisrbija.com, a između brojnih preporuka izdvajamo nekoliko.

Ogledalo treba okačiti dovoljno visoko da se ogleda cela glava od ramena i vrata i par centimetara iznad glave.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ma koliko vam se činila lepim i idealnim rešenjem da dekorišete prostor, ne stavljajte izlomljena ogledala jer mogu loše uticati na vašu energiju i unutrašnji mir.

Feng šui je razvijen pre više od tri hiljade godina u Kini i predstavlja sposobnost tela da otkrije i spozna kako da balansira energijama u određenom prostoru i da pomoću njih obezbedi zdravlje i sreću.

Dobro je da ih postavite na mračna mesta da biste osvetlili ćoškove i blizu izlaza iz stana. Naime, pogled na figuru kada izlazite iz kuće, kažu stručnjaci za feng šui, odlično deluje na karijeru.

Ogledalo možete da stavite i naspram trpezarije jer "ogledanje" trpeze pojačava blagostanje i prosperitet porodice.

Prema feng šuiju, preporučljivo je da se u ogledalu "ogledaju" dobre i lepe stvari jer se njihova pozitivna energija tako duplira, a kada se ogledate, budite nasmejani, srećni i nikako sa kritikom o sebi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.