OVAJ ČOVEK ZARAĐUJE MILIONE, A NE RADI NIŠTA: Plan mu je bio da živi LAGODNO, bez napora i USPEO JE! Evo KAKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2022, 14:00

OVAJ ČOVEK ZARAĐUJE MILIONE, A NE RADI NIŠTA: Plan mu je bio da živi LAGODNO, bez napora i USPEO JE! Evo KAKO

"37-godišnjak zarađuje velike svote ne radeći - ništa!"

Šoji Morimoto iz Japana je zaradio dosta novca, a da nema ni dan radnog staža. Originalna ideja mu je pomogla da živi lagodno, a da uloži minimum napora

Naime, ovaj 37-godišnjak zarađuje velike svote ne radeći - ništa! On poslednje dve godine radi kao osoba koja može da "jede, pije i daje jednostavne odgovore, ali ništa više od toga". Zvuči kao nešto što baš nikome ne treba, ali u praksi on ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posla preko glave.

Trenutno želi da ga angažuje preko 3.000 ljudi, a ako se pitate zbog čega pobude klijenata su različite. Primera radi uskače u ekipe gejmera kada im nedostaje jedan igrač, pravi društvo osobama koje predaju papire za razvod ili pozdravlja one koji su se preselili u novi dom.

「とくに何もせず一緒にいてほしい」という依頼。人といるのが好きだが友達を誘うとどうしても楽しい会話を求められる雰囲気があり疲れるそうで、そういう雰囲気なしにぼーっと過ごせる相手はなかなか思い浮かばなかったためレンタルなんもしない人の利用に至ったとのこと。2人でただコーヒーを飲んだ pic.twitter.com/8QXe8IIDDb

— レンタルなんもしない人 (@morimotoshoji) January 19, 2021

- Pratim svoje mušterije gde god oni to žele. Odgovaram na njihova pitanja, slušam ih, klimam glavom kada treba. Bilo mi je neprijatno u početku, ali navikao sam se vremenom - ispričao je Morimoto za "Vice".

Kaže da je u početku svoje usluge delio besplatno, ali da je polako to preraslo u unosan biznis - danas jedan angažman naplaćuje oko 80 evra.

Šoji je ispričao kako ga je jedna 36-godišnjakinja angažovala najmanje 10 puta, a pravio joj je društvo kad je išla na sastanke ili u seks šop. "Slušao me je bez osuđivanja i bez problema sa mnom išao u seks šop. Osećala sam se kao da imam podršku dok je uz mene, a pritom mi nije nametao svoje mišljenje", otkrila je ova klijentkinja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.