OTKRILA! Evo kako će se zvati sin Milice Dabović

Izvor: Press, 01.Avg.2017, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRILA! Evo kako će se zvati sin Milice Dabović

Ona je objavila fotografiju na kojoj je ispisano muško ime.
Foto: Instagram
Bivša košarkašica Milica Dabović koja je u petom mesecu trudnoće nije do sad htela da otkrije ime koje su ona i njen izabranik Vuk odabrali za budućeg naslednika.
Ipak, Milica je odlučila da pratiocima na Instagramu otkrije ime. 
Ona je objavila sliku na kojoj je pokazala lampe u različitim bojana na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kojima je ispisano ime sina Stefan.
- Lampa koja svetli u svim mogućim bojama, koja me oduševljava iz dana u dan!!! I koja je ispunila moju sobu - napisala je Milica uz fotografiju.
Odmah potom usledili su pozitivni komentari pratilaca.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Milica Dabović otkrila ime sina!

Izvor: Svet plus, 02.Avg.2017, 10:07

Milica Dabović uveliko se priprema za ulogu majke, a nedavno je u javnosti otkrila i ime koje su ona i njen izabranik Vuk, odlučili da daju sinu...Milica je na društenoj mreži Instagram postavila fotografiju na kojoj se nalazi lampa u obliku imena Stefan: "Hvala vam od srca što ste mi ulepšali...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.