OTKAZALE MU KOČNICE TOKOM VOŽNJE! Voditelj Zadruge imao saobraćajnu nezgodu – za dlaku izbegao TEŠKU TRAGEDIJU!

Izvor: 011vodič.com, 16.Dec.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKAZALE MU KOČNICE TOKOM VOŽNJE! Voditelj Zadruge imao saobraćajnu nezgodu – za dlaku izbegao TEŠKU TRAGEDIJU!

Voditelju “Zadruge” Darku Tanasijeviću juče se obistinila čini se najveća noćna mora svih vozača – u toku vožnje otkazale su mu kočnice automobila, zbog čega je malo falilo da dođe do katastrofalnih posledica! Naime, sve se dogodilo juče poslepodne, kada je Darko posle treninga seo u svoj automobil i uputio se ka zgradi televizije “Pink”. Sve je bilo u najboljem redu dok nije trebalo da uspori. Pritisnuo je kočnicu, ali uzalud – sistem za kočenje je otkazao, a Darko je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << jedva uspeo da smanji brzinu i zaustavi se uz pomoć ručne kočnice, nasred puta. Srećom, vozio je propisanom brzinom, te je na jedvite jade uspeo da se u poslednjem trenutku zaustavi i izbegne pravu katastrofu. Doduše, auto će ipak morati na popravku budući da je tokom kočenja udario u obližnji stub.
Darko je u pomoć pozvao kolege s posla, koji su mu pomogli da se skloni s puta i auto bezbedno došlepa do kuće. Pozvali smo voditelja koji nam je ispričao da je scena koju je preživeo bila nalik onoj iz najgorih horor filmova!
– Istina je to što ste čuli, ne pamtim kad sam se ovako uplašio! Pogotovo što sam položio tek pre par meseci, sad sam navukao ozbiljan strah… Vozio sam sve normalno, odjednom da zakočim, kad ono – neće! Nagazio sam kočnicu do kraja, ništa! Preznojio sam se u sekundi! Jedva sam uspeo da zakočim uz pomoć ručne, verujte mi da više ni ja ne znam kako sam to uspeo da izvedem… Sto znojeva me je oblilo! Hvala Bogu pa sam se zaustavio, pa nisam povredio ni druge ni sebe – istakao je mladi voditelj, koji ovih dana neće sedati za volan.
– Dešava se, kažu, al’ gde baš meni da se desi… Ali dobro, šta da radim, biće sve u redu. Jeste, imam malo oštećenje, oterao sam auto kod majstora na popravku, da mi popravi šta treba i pregleda sve. Biće brzo sve okej – priznao je on.

The post OTKAZALE MU KOČNICE TOKOM VOŽNJE! Voditelj Zadruge imao saobraćajnu nezgodu – za dlaku izbegao TEŠKU TRAGEDIJU! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.