OTIŠLO MI JE MNOGO NOVCA NA TO, ALI MI SE LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAO! Mnogi Remijeve postupke smatraju sumanutim, ali on ne skida osmeh sa lica

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 06:59

"OTIŠLO MI JE MNOGO NOVCA NA TO, ALI MI SE LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAO!" Mnogi Remijeve postupke smatraju sumanutim, ali on ne skida osmeh sa lica

Tvrdi da je to za njega "telesno odelo" kojim se ponosi.

Džeremi Škofild Remi, tatu umetnik tvrdi da su mu tetovaže i modifikacije tela - koje su koštale preko 200.000 dolara (181.000 eura) - pomogle da poboljša svoj ljubavni život.

Naime, on već poslednjih 15 godina svoje telo prekriva tetovažama ali se podvrgava i nekim drugim zahvatima.

Tatu umetnik iz Kanade tvrdi da mu njegov izgled nikada nije smetao da ide na sastanke sa devojkama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako da nikada nije bio samac.

- Tetovaže i pirsinzi samo su poboljšali moj ljubavni život, zapravo nikada nisam bio samac, i smatram da je to upravo zbog moje jedinstvenosti - tvrdi on.

pic.twitter.com/bj4cwYacYa

— pensador (@sakriosamime) May 7, 2023

Dodao je da je pre nego što je oženio svoju suprugu Saru (s kojom se oženio pre četiri godine i s kojom ima dete) imao i druge duge veze.

Remi veruje da niko nije potrošio toliko vremena i novca kao on na tetoviranje, ali tvrdi da je to za njega "telesno odelo" kojim se ponosi. Osim tetovaža, on je takođe probušio svoje telo 136 puta, a ima i rasečen jezik. Pored svega ovoga, on kaže da ne planira da prestane sa ukrašavanjem sopstvenog tela.

- Za mene je ukrašavanje tela kreativni odušak, hobi i projekt strasti. Često razmišljam o svom telu kao o starcu koji provodi svoje slobodno vreme radeći na svom automobilu, a poenta je da sam ja projekt, a ne proizvod. Tetoviran sam između 1.500 - 1.600 sati, ali taj broj stalno raste. Ne samo da imam buduće planove za tetovaže, nego ja nikada ne planiram da stanem tetoviranjem svog tela - zaključio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.