OSTAVILA MU 40.000 EVRA?! David je POTPUNO OBEZBEĐEN DOK JE ANA U RIJALITIJU! A evo kad se očekuje njegov ulazak!

Izvor: 011vodič.com, 11.Jun.2020, 01:03

OSTAVILA MU 40.000 EVRA?! David je POTPUNO OBEZBEĐEN DOK JE ANA U RIJALITIJU! A evo kad se očekuje njegov ulazak!

Koraćeva navodno nije htela ništa da prepusti slučaju, budući da je Dragojević, pored nje, navikao na luksuzan život:
–  Kada je Ana zvanično potpisala ugovor za rijaliti, David je strahovao , kako će se to odraziti na društvene mreže, preko kojih oni zarađuju kao par. Prodaja dukseva ne ide toliko dobro, da bi mogao da se izdržava i otvoreno joj je priznao da nije za to da se razdvajaju, dok malo ne stane na noge.  Ona se složila sa tim da će mu biti teško, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << odlučila da deo novca koji je uštedela, kao i novac koji je uzela unapred, ostavi njemu za trošak – otkriva izvor i dodaje da je David bio iznenađen kada mu je navodno, tri dana pred ulazak dala toliko novca:
– Davidu je bilo krivo što je osporio njen ulazak i zabrinuo je, pa joj je danima govorio da zaboravi da je bilo šta spomenuo i objasnio joj da će se vratiti kod majke, ako nešto zaškripi. Nekoliko dana pred ulazak u “Zadrugu”, David je došao sa treninga, gde ga je Ana dočekala sa 20.000 evra u kešu i karticom, na kojoj je bilo malo više od toga. U prvom mahu, David je bio šokiran i nije znao šta ga je snašlo, ali mu je Ana objasnila da je sve što imaju zajedničko i da će biti tužna ako ne bude znala kako on živi i da li se snalazi. David nije hteo da čuje za to, pa joj je rekao da se oseća kao devojčica, zbog toga što mu ona obezbeđuje novac. – kaže izvor i dodaje da će Dragojević navodno ući u rijaliti, ukoliko njegova finansijska situacija bude loša.
– David mnogo voli Anu i poslednje što želi je da se njena ušteđevina potroši, to je ona zaradila bez njega. Zato planira da uđe u rijaliti, ako taj novac počne da se topi. Plan je da ona bude tamo sama bez njega par meseci, a njegov ulazak se očekuje na proleće – zaključuje izvor.
The post OSTAVILA MU 40.000 EVRA?! David je POTPUNO OBEZBEĐEN DOK JE ANA U RIJALITIJU! A evo kad se očekuje njegov ulazak! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.