Izvor: Blic, 03.Maj.2023, 09:39

OSMAN PREUZEO STEFANOVU KRIVICU ZA PREBIJANJE ŠAVIJE NA SEBE Ne želi da ga osuđuje: "Svoje komplekse sam lečio preko njega"

Otac Stefana Karića, koji je osumnjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije Osman u intervjuu za domaće medije pokušao je da nađe objašnjenje za navodni postupak sina jedinca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Osman Karić se ipak nada da će Stefan iz svega izaći nedužan!

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2023

Iako nije u kontaktu sa sinom, koji je u bekstvu zbog navodnog prebijanja starlete Nataše Šavije, Osman Karić se ipak nada da će Stefan iz svega izaći nedužan!..Osman Karić gostovao je u emisiji "Bajke iz podzemlja", gde je otvoreno govorio o skandalu koji je šokirao kompletnu javnost...Iako...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.