ORTHODOX CELTS u Domu omladine

Izvor: Press, 02.Mar.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORTHODOX CELTS u Domu omladine

Poznati beogradski bend „ORTHODOX CELTS“ će i ove godine održati tradicionalni koncert povodom Dana svetog Patrika, 17. marta U BEOGRADSKOM DOMU OMLADINE.
Ovogodišnju turneju “Kelti” započinju koncertom 13.marta u Padovi (Italija), a potom preko Banja Luke gde nastupaju 14. marta, stižu u Beograd. Turneju nastavljaju u Nišu, gde će održati dva koncerta 19. i 20. marta, a Novosadjani će u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << irskom rokenrolu na srpski način uživati 21.marta.
“Kelti” su za 23 godine rada izdali 5 studijskih albuma, a ove godine će objaviti novi album, sa koga je publika već imala prilike da čuje dva singla.
Kao uvertira za ovogodisnju turneju snimljen je video spot za novi sigl “One”, koji će biti premijerno izveden na beogradskom koncertu.
Ulaznice, po ceni od 1200 dinara, su u prodaji od ponedeljka 2. marta na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticket solution, kao i u WinWin radnjama.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.