OPLJAČKAO SLUŽBU MINISTARSTVA Uhapšen Šapčanin koji je krao računare i tehničku opremu

Izvor: 011vodič.com, 17.Jul.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPLJAČKAO SLUŽBU MINISTARSTVA Uhapšen Šapčanin koji je krao računare i tehničku opremu

Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija Policajci u Šapcu uhapsili su N. DŽ. (40) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je on u toku noći između 16. i 17. jula ove godine provalio u Poljoprivrednu savetodavnu i stručnu službu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Šapcu iz koje je ukrao lap-top, tri kućišta za računare i ostalu tehničku opremu, čija se vrednost procenjuje na oko 100.000 dinara. Policija ga je ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << uhapsila i kod njega pronašla uređaje koji su vraćeni službi. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biće priveden nadležnom tužilaštvu, saopštila je šabačka policija. More
The post OPLJAČKAO SLUŽBU MINISTARSTVA Uhapšen Šapčanin koji je krao računare i tehničku opremu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.