ONO KAD TE NEĆE: Da li je ovo najbaksuzniiji takmičar - od nemoći samo odmahivao glavom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2017, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONO KAD TE NEĆE: Da li je ovo najbaksuzniiji takmičar - od nemoći samo odmahivao glavom (VIDEO)

Pojela ga trema.

Kviz "Slagalica" je definitivno jedan od omiljenih kvizova, kako kod starije, tako i kod mlađe populacije. Samim tim što već godinama uspešno privlači i gledaoce i učesnike, stekao je određenu reputaciju.

Ovaj put se na poziciji crvenog takmičara našao Aleksandar Ignjatović koji zaista nije imao sreće. Ukoliko bismo preskočili prvu igru, koja i sama nosi naziv "Slagalica", gde na žalost nije imao najdužu reč, već u 2. igri "Moj broj" dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do potpunog rasula. Takmičar je prijavljivao jedne brojeve, ali mu se rešenja ni u jednom pokušaju nisu poklapala.

Ipak, sve je iznenadio u igri "Skočko", kada je u naizgled bezizlaznoj situaciji, u poslednjem koraku, naposletku dao tačno rešenje.

Koliko ga je trema pojela, videlo se u svakoj igri, a on je od nemoći samo odmahivao glavom.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.