ONA ŠTIKLOM OTVARA KONTEJNER! Ne trebaju joj rukavice, SAMO DIGNE NOGU! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2020, 12:38

ONA ŠTIKLOM OTVARA KONTEJNER! Ne trebaju joj rukavice, SAMO DIGNE NOGU! (VIDEO)

Još jedna egzibicija Ane Kanjuk…
Ana Kanjuk je vlasnica niza teretana i Instagram influenserka koju prati preko 700 hiljada ljudi. Ona svakodnevno kači zanimljive video snimke i fotografije u kojem je u prvom planu njeno razgibano telo.
Osim što otvara gepek automobila nogama, ona ume da zaustavi vrata lifta na jedinstven način, a ovoga puta je spremila nešto još zanimljivije.
Uspela je da baci đubre, a da kontejner dotakne jedino štiklom svojih cipela. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Pogledajte video:
https://www.instagram.com/p/B_jyDj2IxBe/?utm_source=ig_embed


The post ONA ŠTIKLOM OTVARA KONTEJNER! Ne trebaju joj rukavice, SAMO DIGNE NOGU! (VIDEO) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

DANAS JE TRUDNA I TOP RIBA! A ovako je Subotićka izgledala PRE ESTETSKIH OPERACIJA – razilika je velika! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2020

Mnogi je ne prepoznaju!. Aleksandra Subotić važni za jednu od najlepših rijaliti učesnica na našim prostorima, uvek je sređena i našminkana, ali nije oduvek tako izgledala.. Ono što je neosporno je to da je Aleksandra lepa i zgodna devojka, ali nije sva prirodna. Subotićka nikada nije krila...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.