Izvor: Blic, 13.Feb.2024, 09:21

"ONA JE ZATRUDNELA" Desingerica otkrio sve o odnosu s Majom Marinković, BRUTALNO odgovorio Miljani Kulić: "Rekao sam da će da pobedi"

Radomir Despić Desingerica otkrio je detalje odnosa sa starletom Majom Marinković, sa kojom ga već neko vreme povezuju, ali i progovorio o Miljani Kulić koja je izjavila da je tražio od nje da snime zajednički duet.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ONA JE ZATRUDNELA" Desingerica otkrio sve o odnosu sa Majom Marinković, u sve umešana još jedna osoba: "Šta da radim..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024

Svi se pitaju da li između njih dvoje postoji nešto biše od prijateljstva!..Dragomir Despić Desingerica otkrio je detalje odnosa sa starletom Majom Marinković, sa kojom ga već neko vreme povezuju...Njihov odnos je zaintrigirao javnost, te su svi počeli da sumnjaju da između repera i aktuelne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.