Izvor: Press, 21.Maj.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE TREBALO DA BUDE DEO GRUPE ĐOGANI!

Malo ko zna da je jedna poznata srpska pevačica trebala da bude deo grupe "Đogani fanatastiko".
Nakon što su se Slađa i Đole razveli, denser je krenuo u potragu za novom pevačicom. Katarina Ostojić Kaja je prvobitno trebalo da postane pevačica grupe Đogani.
 - Malo je falilo da prekinem da se bavim pevanjemi igranjem. Nisam imao ljude, pevačicu... Ja sam bio taj koji je pisao tekstove i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << producirao - rekao je Đole svojevremeno u emisiji "Iz profila".

Samo nekoliko dana pre prestavljanja Kaje koa nove pevačice, Đole je doneo odluku da Slađino mesto ipak zauzme njegova plesačica Vesna.
 - Dobio sam pesmu "Ponekad" i rešio da probam da nađem pevačicu. Vesna mi je pomagala, stupio sam u kontakt sa Kajom i krenuli smo u Novi Sad da čujemo kako peva. U jednom trenutku je u kolima Vesna počela da pevuši, ja sam stao i zamolio je da otpeva. Nije htela, bilo joj je glupo zbog Slađe, ali uspeo sam da je nateram i to je bilo to. Okrenuo sam auto za 180 stepeni i vratili smo se za Beograd - završio je Đole.
Vesna i Đole danas imaju dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru, a njihov brak i grupa "Đogani" uspešno funkcionišu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.