“ONA JE SA STARIJIM, ĆELAVIM ČOVEKOM” Sandra Afrika o Ivani Nikolić nakon vesti da je sa njenim bivšim

Izvor: 011vodič.com, 17.Feb.2021, 14:18

“ONA JE SA STARIJIM, ĆELAVIM ČOVEKOM” Sandra Afrika o Ivani Nikolić nakon vesti da je sa njenim bivšim

Nedavno se u medijima pojavila vest da je članica grupe “Hurricane”, Ivana Nikolić u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, bivšim dečkom Sandre Afrike. Pisalo se i da je Afrika blokirala atraktivnu plavušu na društvenim mrežama, međutim kako pevačica tvrdi to nije istina.
– Koliko sam upućena, ona je duže vreme u vezi sa tim nekim starijim čovekom, ćelavim, koji je osnovao tu grupu – rekla je Sandra za “Idj” i zaključila:
– Ako je sve ovo neki marketinški >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << trik ili tako nešto, mislim stvarno šta da kažem. Mogu samo da kažem da se na takvim stvarima ne gradi karijera. Gradi se tako što imaš dobre pesme, spotove i puniš klubove. Na ovakvim budalaštinama i glupostima, ne.

Podsetimo, Nikolićeva je prošle godine raskinula dugogodišnju vezu, a posle toga su počele da kolaju glasine da je sa Volkovim, što je pripadnica popularne grupe demantovala.
– Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju – jasno je rekla Nikolićeva za portal “Hello”.

Comments comments


The post “ONA JE SA STARIJIM, ĆELAVIM ČOVEKOM” Sandra Afrika o Ivani Nikolić nakon vesti da je sa njenim bivšim appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.