Izvor: Press, 19.Dec.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA BI KIJU ZA SNAJKU: Nikolina majka se izjasnila za Pink.rs, ali ne može da zaboravi DA TU POSTOJI JEDAN PROBLEM!

Kristina joj se više dopada od Lune.
Nikola Arsić je uneo veliku pometnju među učesnike najglednaijeg rijalitija u regionu čim je ušao u njega. On je pred ulazak rekao da mu se dopada Kristina Kockar, a onda je izazvao i ljubomoru Slobodana Radanovića kada je pričao sa Lunom Đogani. Sada smo stupili u kontakt sa Nikolinom majkom Danijelom Dimitrijević, koja je prokomentarisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << najnovija dešavanja u "Zadruzi".
- Jedno vreme mi je bio malo miran, ali mislim da se sad probudio ponovo - kaže Danijela i dodaje da joj prija što se on dopada mnogim devojkama u Zadruzi.
- Godi mi to. On je mlad, lep dečko, ima svoje kvalitete koje je već pokazao.
- Iskreno, ona jeste devojka koja je njemu privukla pažnju dok je bio napolju, ali s obzirom na to da je ona sama izjavila da već ima nekog napolju, mislim da od toga stvarno nema ništa - kaže ona i dodaje da Nikolino priznanje Kiji da mu se sviđa smatra "šalom" i da on "nije u tom fazonu".




Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.