Izvor: Blic, 28.Jan.2024, 17:54

"ON JE SADA KOST I KOŽA" Komšije Milića Vukašinovića progovorila o njegovom životu: "Otkad je sahranio ĆERKU više nije isti, sedi na klupi i gleda u daljinu"

Agonija Milića Vukašinovića traje od prošle godine kada je imao infarkt i proveo osam dana na intezivnoj nezi. Pre toga je operisao nogu, a zaradio je i bolničku bakteriju koja mu zamalo nije došla glave. U susedstvu ovog rokera koji živi sa suprugom Suzanom, kažu da je vidno smršao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milić Vukašinović kost i koža! Možda ipak ne ide na operaciju!

Izvor: Svet plus, 28.Jan.2024

Poznati roker Milić Vukašinović uvek je bio mršav ali sada je kost i koža, kako kaže njegov komšija! Možda ipak ne ide na drugu operaciju, što je dobra vest...Milić je prošao kroz težak period, doživeo je srčani udar  i proveo osam dana na intenzivnoj nezi. Pre toga Vukašinović je imao...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.