OMCAFE za „prvu jutarnju“ na državnom poslu

Izvor: NaDlanu.com, 04.Sep.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OMCAFE za „prvu jutarnju“ na državnom poslu

U toploj atmosferi jednog od najstarijih beogradskih restorana „Dva jelena“ u boemskoj četvrti Skadarlija predstavljena je nova kafa na srpskom tržištu pod nazivom OMCAFE. Ovom prilikom potpisan je i ugovor o saradnji sa emisijom „Državni posao“, čiji su akteri kroz prigodan skeč dočarali kako glavni junaci ove emisije provode svoje „radne dane“ uz OMCAFE ukuse.

Generalni direktor OMCAFE SRB d.o.o. gospodin Nenad Ćeha je ovom prilikom izjavio: „OMCAFE dolazi na tržište >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sa željom da važnost Običnih Momenata uz ispijanje kafe vrati među naše sugrađane. Verujemo da će naš brend postati novi simbol prijatnih zajedničkih trenutaka i bliskosti među ljudima“.Tokom događaja, predstavnici kompanije OMCAFE su uz asistenciju ekipe emisije „Državni posao“ i šarmantne najave Irine Radović predstavili svoj portfolio za koji su uvereni da će doneti nove svakodnevne užitke za ljubitelje kafe.Na našem tržištu pored tradicionalne kafe, OMCAFE donosi espresso i instant kafe, koje predstavljaju mešavinu najkvalitetnijih kafa, robuste i arabike, iz različitih geografskih područja, a prema željama tržišta nude i program instant kafa „2u1“, „3u1“ i „3u1Soya“.U prodaji i distribuciji nalaze se: tradicional kafa (pakovanja od 100, 200, 500 gr i 1 kg), 3 vrste espresso kafe (Strong, Forte, Corposo), a od instant kafa - instant kafe OMCAFE Classical i Extra i instant kapućino u tri ukusa: Classic, Chocolate i Vanila.Zahvaljući karakterističnom ambijentu Skadarlije podsetili smo se Običnih Momenata koji život znače. OMCAFE je stvorena sa ciljem da sitna zadovoljstva nikada ne iščeznu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.