ODNOS IZMEĐU MINE, JELENE I TOMOVIĆA I DALJE POTRESA IMANJE! Evo šta misle Ivana Šopić i Janjuš!

Izvor: Press, 15.Nov.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODNOS IZMEĐU MINE, JELENE I TOMOVIĆA I DALJE POTRESA IMANJE! Evo šta misle Ivana Šopić i Janjuš!

Odnos između Jelene Pešić, Mine Vrbaški i Vladimira Tomovića jedna je od glavnih tema proteklih dana na velelepnom imanju u Šimanovcima. Nakon što je Tomović odabrao Pešićevu za omiljenu osobu, nastala je prava drama na žurki u utorak, kada je Jelena priznala Mini da bi joj Vrbaški bila najveći problem kada bi ušla u vezu sa Crnogorcem, jer bi o tome razmišljala. Mina je tada priznala zadrugarima da se šokirala što joj je Jelena tako nešto rekla i od tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kreću komplikacije.
Foto;pink
Foto: TV Pink Printscreen

Pešićeva je nakon toga isticala da ona ne smatra da su Mina i ona prijateljice i da nema veze to što ju je tešila kada joj je bilo teško zbog Crnogorca, dok je Vrbaški upravo ovo zamerila Pešićevoj. Ivana Šopić i Marko Janjušević Janjuš večeras su prokomentarisali situaciju između ovo troje zadrugara, s obzirom na to da su bliski sa njima.
Mina je u pravu za to da su one dobre, ali mora da se shvati da je ovo rijaliti - rekao je bivši košarkaš. Ona (Mina) je nije napala, nije napravila skandal. To je trenutno danas situacija, o tome razmišljamo - rekla je Ivana. Foto: TV Pink Printscreen

Da, proći će za dva dana - rekao je Janjuš.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ONA MENE VUČE ZA RUKAV, NE JA NJU: Jelena ne može da prihvati povezivanje sa Minom, Šopićeva je suočila sa REALNOŠĆU!

Izvor: Press, 15.Nov.2019

Jelena Pešić i dalje ne može da prihvati to što je zadrugari i Mina Vrbaški krive za prilaženje Vladimiru Tomoviću, zbog toga što je ranije tešila Minu kada je patila za Crnogorcem. Pešićeva smatra da ona nije toliko dobra prijateljica sa Minom, kao što to Vrbaški predstavlja,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.