ODMAH POVRAĆANJE Majka je JELA sladoled i ZGROZILA se kad je videla šta je ćerka radila s njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODMAH POVRAĆANJE Majka je JELA sladoled i ZGROZILA se kad je videla šta je ćerka radila s njim

Fuj!

Mama dvoje dece na teži je način naučila da možda ne treba uvek sve pojesti za decom. Naime, devojčica je mami dala u ruke sladoled koji nije do kraja pojela, a ona ga je krenula lizati.

- Videla sam da me zbunjeno gleda. Pitala sam je šta nije u redu, a ona mene je li sladoled ukusan - napisala je Sidni Anderson koja stoji iza Fejsbuk stranice "Someone hold my beer."

U tom trenutku se zabrinula jer nije znala šta se događa. Pomislila je da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj je pao na pod, ali da ne želi to priznati.

- Gledale smo jedna u drugu i sladoled. Odjednom je rekla: "Obrisala sam stražnjicu njime slučajno", pojasnila je mama koja je u tom trenutku shvatila šta je upravo pojela.

- Gledala me u oči i rekla da je upotrebila pogrešnu ruku, ali da se ne moram brinuti jer je to bila samo mokraća - dodala je Anderson čija je objava postala viralni hit. Podeljena je više od 290 hiljada puta.

- Nikad, ponavljam, nikad ne jedi hranu koju ti deca daju. Svi znamo da se nešto dogodilo - poručila joj je jedna mama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.