Izvor: Press, 22.Jan.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČILA SE NA DRASTIČNU PROMENU: Evo kako sada izgleda Dea Đurđević! (FOTO)

Hrabar potez!
Voditeljka Jutarnjeg programa TV Pink ''Novo jutro'', Dea Đurđević, omiljeno je TV lice mnogima. Na društvenim mrežama veoma je aktivna i često pratioce obaveštava o gotovo svim dešavanjima u životu.




Ovaj put, Dea se pohvalila novom frizurom, a i te kako je primetno da je dugu kosu skratila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na paž frizuru.



PROČITAJTE JOŠ: PROMENILA IMIDŽ: Dušica Jakovljević napravila OVU PROMENU na sebi i ZAPALILA INTERNET!




Voditeljka je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda, a sudeći po komentarima njenih pratilaca na Instagramu, njena nova frizura dopala se mnogima.



Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dea Đurđević otkrila: ZBOG MLADENA SAM NAUČILA DA PUCAM

Izvor: Story, 22.Jan.2019

Voditeljka Jutarnjeg programa “Novo jutro” na TV Pink, Dea Đurđević, važi za nekog ko je uvek nasmejan, a upravo njen osmeh je nešto što je i krasi. Međutim, ne može da se kaže da za taj osmeh nije zaslužan i njen izabranik Mladen Mijatović, a voditeljka je priznala šta je zbog njega...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.