OČEKUJU 21. DETE: Pogledajte kako izgleda najbrojnija porodica! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČEKUJU 21. DETE: Pogledajte kako izgleda najbrojnija porodica! (FOTO)

Svakodnevno operu 9 mašina veša, više nemaju ideja za davanje imena...

Sju (43) i Noel Redford (47) iz Velike Britanije, zasnovali su najbrojniju porodicu u Velikoj Britaniji koja očekuje svog 21. člana, prenose britanski mediji.

Ovaj par je prošle godine dobio 20. dete, a kada se prošle godine u septembru rodio Arči, rekli su da su zadovoljni što su zaokružili broj, te istakli kako je on poslednji.

Bračni par iz grada Morkamba prvog sina su dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre 28 godina kada je Sju imala samo 14. Najmlađem Arčiju su prošle godine braća i sestre dali ime jer roditelji više nisu imali ideja.

Ova porodica svakodnevno opere devet mašina veša, a mesečno potroši 30 flaša tečnog deterdženta. Trenutno žive u velikoj kući vrednoj 240.000 funti, nekadašnjem domu za stara i bolesna lica, koju su kupili pre 11 godina.

Sju i Noel već imaju i troje unučića koje je rodila njihova 24-godišnja kćerka Sofi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.