OČEKIVALA je da će njoj pripasti POČASNA TITULA, pa se razočarala! Evo koga je Bebi Dol postavila za NOVOG VOĐU! (VIDEO)

Izvor: Press, 03.Apr.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČEKIVALA je da će njoj pripasti POČASNA TITULA, pa se razočarala! Evo koga je Bebi Dol postavila za NOVOG VOĐU! (VIDEO)

Njen mandat je upravo počeo.
Sinoć je gradić sagrađen za potrebe rijalitija Zadruga nadomak Beograda napustila Bebi Dol, koja se našla u duelu sa Radosavom Stefanovićem Žutim. Nakon što je odigrana igrica posle koje su Žutom duplirani glasovi, Ognjen Amidžić je saopštio da je najmanji broj glasova publike osvojila pevačica. 

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<


Autor: TvPink Printscreen


Ona se srdačno pozdravila sa svojim cimerima sa kojima je boravila nedelju dana. Bebi je u studiju u toku razgovora sa Dušicom Jakovljević ostavila pismo u kome je imenovala novog vođu. 




Autor: TvPink Printscreen


Dragi zadrugari, ako se sada ne angažujete i mobilišete nikada nećete.  U tom smislu ostavljam vama za ženu uvek raspoloženu za igru, a ona se zove Miljana - uputila je pismo Bebi Dol. 



Autor: Printscreen Youtube


Saška Karan je prva čestitala Miljani na imenovanju, a Snežana Mišković Viktorija ju je optužila da  izmolila bivšu ukućanku da je postavi za vođu, što je ona negirala, pa su ušle u raspravu. Kako su Viktorija i Bebi Dol bile u dobrim odnosima tokom boravka u rijalitiju, pevačica se nadala da će ona biti novi vođa, ali se to nije desilo.




Autor: Printscreen Youtube


Pročitajte još: BILO MU JE VEOMA NEPRIJATNO! Luna povukla Slobi majicu pa uzviknula: KOLIKU SI*U ČOVEK IMA! (VIDEO)



Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima. 








 








 



D. B. 


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.