OČEKIVALA SAM VIŠE ENERGIJE OD TEBE! Kija URNISALA Filipa komentarima! Nije mu bilo DOBRO! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 03.Nov.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČEKIVALA SAM VIŠE ENERGIJE OD TEBE! Kija URNISALA Filipa komentarima! Nije mu bilo DOBRO! (VIDEO)

Talentovana pevačica zasenila je sve svojim glasom, ali i pojavom. Osim Mione, zajedno sa njom glas je ukrstio i Filip Đukić sa kojim je imala i veoma prisne koreografske pokrete. Za to vreme Jovanović je sedeo za kancelarijskim stolom ispred kompjutera i glumio programera.
Nakon njihovoh nastupa, članovi stručnog žirija izneli su svoje mišljenje, a posebno su nahvalili mladu pevačicu. Međutim, Kristina Kija Kockar sve vreme svojim komentarima nije štedela bivšeg cimera >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << iz prve sezone “Zadruge”, Filipa Đukića.



– Ja sam pomislio da ćete otići u nekom drugom smeru, međutim, odlični ste. Na pravom ste putu – rekao je Maca.
– Moram prvo da pohvalim Mlađanov stajling, izgledaš odlično i odlično si odglumio programera. Devojko, odlično pevaš. Filipa volim zato što je duhovit – rekla je Cakana.
– Ja se slažem sa Kaćom da je Filip izgledao pogubljeno, ali ne zbog mene, nego zbog Mione. Očekivala sam više energije od tebe Filipe. Ona je zaboravila tekst, tu je bio neki problem između vas dvoje. Ona je zbunjena, ali i on je bio zbunjen. Šta Šopić pokazuje? Bili ste okej, samo malo više energije!




The post OČEKIVALA SAM VIŠE ENERGIJE OD TEBE! Kija URNISALA Filipa komentarima! Nije mu bilo DOBRO! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.