OBOŽAVAJU GA! Gotovo pola ispitanih Amerikanaca želi ovog GLUMCA za predsednika! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 14:48

OBOŽAVAJU GA! Gotovo pola ispitanih Amerikanaca želi ovog GLUMCA za predsednika! (FOTO)

Da li bi mogao da ponovi popularnost Ronalda Regana?

Čak 48 posto ispitanih Amerikanaca volelo bi da vidi predsedničku kandidaturu Dvejna Džonsona.

Proteklih meseci je nekoliko slavnih ličnosti pokazalo interes za pridruživanjem političkoj sceni SAD-a, a među njima su glumci Dvejn Džonson i Metju Mekonahi. Prvi od njih bacio je oko na mesto predsjednika, a drugi guvernera Teksasa.

Nedavno je PiplSay sproveo anketu na preko 30 hiljada Amerikanaca i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultati pokazuju da njih 58 odsto podržava neku od opcija političke aktivnosti ova dva glumca. 29 posto podržalo bi Džonsona kao predsednika i Mekonahija kao guvernera savezne države, 17 odst podržalo bi samo Džonsona, a 12 odsto samo Mekonahija.

A post shared by therock (@therock)

Tako je ukupni procenat podrške Džonsonu 48 odsto ispitanika. Osim Džonsona, ispitanici bi kao svog predsednika ili predsednicu voleli da vide i Toma Henksa, Vila Smita, Opru Vinfri i mnoge druge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.