ДОКТОРИ ВИШЕ НЕЋЕ ДА ЋУТЕ, ШОК ИНТЕРВЈУ ПОЗНАТОГ ПУЛМОЛОГА: Oгорчен сам на др Кона и “нафракану”, a Вучић нек престане да

Izvor: 011vodič.com, 06.Jul.2020, 21:08

ДОКТОРИ ВИШЕ НЕЋЕ ДА ЋУТЕ, ШОК ИНТЕРВЈУ ПОЗНАТОГ ПУЛМОЛОГА: Oгорчен сам на др Кона и “нафракану”, a Вучић нек престане да

Доктор Дејан Жујовић, начелник дневне болнице градског завода за плућне болести детаљно је објаснио чему служе маске и како разликовати ефикасну од оне која никакву сврху нема. Разочаран је стањем у здравственом систему и сматра да ми нисмо спремно дочекали вирус.
Он каже >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << да је скандалозно што смо касно добили заштитну опрему, а њему је страдало десно плућно крило из тога разлога. Др Жујoвић не верује да ће успети да преживи уколико му се деси да се поново зарази. Каже да себи никада не би дозволио оно што су поједини дозволили, а то је да их Александар Вучић човек који “много сере” учи послу.
– Просто на то не би пристао ни по коју цену – каже др Жујевић.
Доктор Жујевић не признаје алтернативну методу лечења коју спроводи Жељко Митровић и додаје да је озонирање на Пинку прекинуто кад се велики број људи заразио.
Такозвани кризни штаб је по речима доктора јако тужна групација тужнија и од Владе Србије.
– Другима дају савета а они се ниједног од тих савета не придржавају, а слике са Златибора то најбоље показују. Док се доктори боре за живот пацијената и свој лични они бирају храну и смештај – објашњава он и каже да је највише огорчен на др Кона и “нафракану”.
Жујoвић даље објашњава да дневно само он прими 20 заражених пацијената и сматра да је ово цунами, а у јавности се представља као неки талас или пик. Доктор је поделио доста савета грађанима између осталих да температу до 38 степени не треба обарати јер тад сам организам убија вирус. Жујовић је за вирус рекао да је на стероидима и навео његов пример како је за само пар сати остао без плућног крила иако се зраво храни и редовно тренира.
Он објашњава да лоша исхрана и много стреса додатно појачавају дејство вируса, а за то криви систем.
– Глупост је то што прича нафракана да вирус слаби и њу нико више и не може да слуша – каже Жујoвић.
Лечење пацијената кошта између 5000 и 8000 евра, а то наш систем не може да издржи. Председнику Вучићу де Жујoвић је поручио да “престане да сере”, а Светској здравственој организације предложио да позове Вучића за савете кад се већ у све разуме.




Правда


The post ДОКТОРИ ВИШЕ НЕЋЕ ДА ЋУТЕ, ШОК ИНТЕРВЈУ ПОЗНАТОГ ПУЛМОЛОГА: Oгорчен сам на др Кона и “нафракану”, a Вучић нек престане да appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.