O OVOJ ŽURCI BRUJI SRBIJA Ovako je bilo na Teovoj momačkoj večeri

Izvor: Blic, 19.Jun.2017, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O OVOJ ŽURCI BRUJI SRBIJA Ovako je bilo na Teovoj momačkoj večeri

Srpski košarkaš Miloš Teodosić izgovoriće sudbonosno "da" glumici Jelisaveti Orašanin 25. juna, a nedavno je napravio ludu žurku van Beograda na kojoj je proslavuo momačko veče.

Teodosić je na veliku žurku pozvao brojne prijatelje, članove porosice i saigrače, a deo atmosfere sa žurke na kojoj se oprostio od momačkog života, Teo je podelio sa pratiocima na Instagramu.

- Momački večeramo pred nedelju koja sledi - napisao je košarkaš u komentaru uz fotografiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OPROSTIO SE OD MOMAČKOG ŽIVOTA "Blic" otkriva sve detalje luksuznog Teovog slavlja

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 06:44

Miloš Teodosić će u nedelju stati na ludi kamen sa Jelisavetom Orašanin, a pre dva dana se sa prijateljima oprostio od momačkog života u Drinskoj kući...Košarkaš Miloš Teodosić organizovao je momačko veče daleko od Beograda, a za potrebe uživanja u još nekoliko dana slobode zakupio je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.