Novopazarci oprezni pred gostovanje Zvezdinoj filijali

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopazarci oprezni pred gostovanje Zvezdinoj filijali

Trener fudbalera Novog Pazara Slavko Matić rekao je uoči gostovanja Grafičaru u sedmom kolu Prve lige Srbije, da rival iz Beograda ima mnogo mladih igrača koji kroz nadigravanje žele da dodju do rezultata.
Kvota u MaxBetu na pobedu Kakute protiv Hulije je 2.45.
– Želimo da nametnemo svoj ritam protiv mladih i dobrih igrača Grafičara. Željko Gavrić je jedan od najdarovitijih fudbalera u Srbiji, tu su Osman Marong, Dejan Vidić, Jug Stanojev i ostali. Zavredjuju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pažnju, ali nadam se da ćemo se vratiti kući s tri boda – rekao je Matić.
Grafičar i Novi Pazar igraju u sredu od 16.30 na pomoćnom terenu stadiona “Rajko Mitić”, a oba tima imaju po 11 bodova i zauzimaju drugo i treće mesto na tabeli.
– Veštačka je trava, pa smo poslednjih dana malo vežbali na toj podlozi. Ne želim da rizukujem, pa neće igrati nedovoljno oporavljeni Lazar Pajović, Emir Hazirović i Matija Miketić, a lakše je povredjen Ervin Kačar. Osim toga, Mirza Delimedjac će pauzirati zbog žutih kartona, dok još uvek čekamo papire za Filipa Mitrovića – naveo je Matić.
Pazar je u finišu prelaznog roka pojačao redove dovodjenjem napadača Milana Bubala i veziste Filipa Jovića.
Članak Novopazarci oprezni pred gostovanje Zvezdinoj filijali se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Novopazarci oprezni pred gostovanje Zvezdinoj filijali appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.