Novo prepucavanje bračnog para (FOTO)

Izvor: Mondo, 23.Dec.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo "prepucavanje" bračnog para (FOTO)

Nikada nam neće dosaditi...

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli su proslavili petogodišnjicu braka u septembru ove godine, a njihovi komični statusi posvećeni jedno drugom nas zabavljaju već neko vreme.

Ovoga puta je glumica objavila fotografiju na svom Instagram profilu koja prikazuje zagorele i izlomljene novogodišnje kolačiće i istakla da je u pitanju Rajanovo delo.

"Rajan je napravio novogodišnje kolače... Na stranu to, stvarno je zgodan" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << , napisala je šaljivo ona.

Kad te ispali rođena žena! (FOTO)

Muž joj je u komentarima odgovorio: "Želeo sam da budem prva osoba koja će ispeći novogodišnje kolače koristeći samo čekić".

Pogledajte kako izgledaju "Dedpulovi" kolači:

@vancityreynolds made some Christmas cookies... ...He’s verrry handsome though.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Dec 22, 2017 at 12:37pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.