Novinar osetio trudove dok je čekao da se porodi Kejt Midlton

Izvor: Njuz.net, 22.Jul.2013, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinar osetio trudove dok je čekao da se porodi Kejt Midlton

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Novinar osećao bolove na svakih 20-30 minuta


ĆUPRIJA, 22. jul 2013, (Njuz) – Novinar Miodrag Savić (27) hitno je danas u prepodnevnim časovima prebačen na akušersku kliniku usled trudova koje je dobio tokom izveštavanja o porođaju Kejt Midlton, supruge britaknskog princa Vilijama.
Miodrag Savić, koji na lokalnoj televiziji “Nova duga” uređuje emisiju o džet setu i šoubizu, prve trudove dobio je oko 10:30, kada je na kolegijumu dogovoreno da porođaj Kejt Midlton bude centralna tema njegove današnje emisije, ali on tome nije pridavao značaj.
- Požalio se na bolove ali je mislio da je u pitanju slepo crevo ili stomak, pošto je prethodnih dana jeo dosta suve hrane. Bolovi su se, međutim, nastavili i narednih nekoliko sati u pravilnim razmacima od po 20 do 30 minuta, tako da su mnoge koleginice prepoznale tipične simptome trudova, pa smo hitno pozvali bolnicu – rekao je Miodragov kolega Zoran Kozić za Njuz.
Kada su lekari došli, kaže Kozić, ispostavilo se da jesu u pitanju pravi trudovi, zbog čega je novinar odmah prebačen u bolnicu.
U bolnici su rekli da trenutno ne mogu da daju više informacija o ovom slučaju, ali da su prilično sigurni da je u pitanju poremećaj na nervnoj bazi.
- Bolovi su gotovo sigurno izazvani na psihičkom nivou, a pretpostavljamo da je okidač bilo to što se novinar u nekom trenutku previše identifikovao sa britanskom princezom o kojoj piše. Za sada ne znamo koje će mere i terapije biti preduzete, ali možemo reći da je prava sreća što nesrećni čovek nije pisao o filmu “Osmi putnik” ili “Kontrolori” – rekao je za Njuz doktor Oliver Stanić iz lokalne bolnice.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.