Novi trend modne industrije slavi prirodno

Izvor: Prva.rs, 05.Okt.2014, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trend modne industrije slavi "prirodno"

Izgleda da bi se jutarnja bjuti rutina devojaka koje prate trendove mogla značajno skratiti - u modi je, naime, no make up trend!
Taj trend koji slavi "prirodno" možemo zahvaliti Marc Jacobsu čije su manekenke, na reviji Fashion Weeka u New Yorku, pistom prošetale bez maskare, karmina, rumenila, eye linera – imale su samo malo pudera.
Nakon što su se počele veličati prirodne obline, očigledno je došlo vreme da žene svetu pokažu svoje pravo lice koje godinama skrivaju ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << mnogih slojeva šminke. Osim ovog novog trenda koji nam je skroz cool, sviđa nam se poruka koju "vladari" modnog sveta šalju: devojke su lepe i bez šminke! Mi smo to već znali, ali nadamo se da će i ostatak sveta da sledi ovu poruku.
Što vi mislite o novom trendu?

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.