Novi pol za Markeza – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi pol za Markeza – MaxBet Sport

Šampion kraljevske klase Moto GP šampionata, vozač Repsol Honde, Mark Markez, osvojio je pol poziciju pred 12. trku sezone za Veliku nagradu Britanije.
Kvota u kladionici MaxBet da će košarkaš Srbije da budu šampioni sveta je 5.25. Prvenstvo počinje u subotu, 31. avgusta.
Španac je na legendarnoj stazi “Silverston” došao do osme pol pozicije ove sezone. On je i prvi u generalnom plasmanu ove sezone. Odličan je bio i devetostruki šampion Valentino Rosi na Jamahi. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Njima dvojici će se u prvom redu na startu trke da se pridruži Džek Miler iz Pramak Dukatija.
Pobednik prošle spektakularne trke na stazi “Red bul” u Austriji Andrea Doviciozo na Dukatiju je bio tek sedmi.
Trka za VN Britanije na “Silverstonu” počinje u nedelju od 16 časova.
DRAMA U AUSTRIJI Doviciozo u poslednjoj krivini pobedio šampiona (VIDEO)


The post Novi pol za Markeza – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNO Željko Obradović za MAXBETSPORT: Gudurićev pravi trenutak za NBA

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019

Najtrofejniji evropski košarkaški trener Željko Obradović već na početku ekskluzivnog razgovora za MAXBETSPORT imao je jednu molbu: “Samo nemojmo o Svetskom prvenstvu u Kini! Sve ostalo može – i o Fenerbahčeu, i o igračima, o svemu…”.. Kvota u kladionici MaxBet da će košarkaš Srbije...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.