Novi muzički kanali na mts TV

Izvor: Mondo, 27.Feb.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi muzički kanali na mts TV

Četiri nova kanala na kojima možete da pratite novosti i dešavanja iz sveta muzike - World Wide Music, MTS Classic, Cafe&Club channel i JEKA samo na mts TV.

Volite muziku? Svetski i regionalni muzički trendovi, aktuelni događaji iz sveta pop kulture, tradicionalna muzika i drugi muzički pravci vas očekuju na četiri nova, tematska muzička kanala: World Wide Music, MTS Classic, Cafe&Club channel i JEKA, koje možete besplatno da pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do 31. marta 2017. godine u okviru ponude Osnovnog mts TV paketa.

World Wide Music kanal, koji vam je dostupan na poziciji 491, je kulturno-zabavno-informativni TV kanal koji kroz pregled svetske muzike teži da predstavi i kulturu, kulturne različitosti, kao i pozitivne društvene akcije.

Sa druge strane, tu je kanal MTS Classic, na poziciji 494, koji je fokusiran na regionalnu muzičku scenu i pop kulturu, ali se bavi i drugim kulturnim i umetničkim sadržajima, društvenim fenomenima, razvojem tehnologije komunikacije, kao i ostalim temama koje interesuju mlade.

Program kanala Cafe&Club channel obuhvata najrazličitije teme i kulturne događaje, a možete da ga pratite na poziciji 493, dok kanal JEKA, koji je na poziciji 492, obuhvata balkansku i svetsku muzičku scenu.

Ukoliko niste korisnik mts TV usluge, brzo i jednostavno to možete da postanete ako se prijavite online, pozivom na broj 0800 100 100 ili u nekoj mts poslovnici.

Za više informacija o četiri nova mts TV muzička kanala - World Wide Music, MTS Classic, Cafe&Club channel i JEKA, posetite mts sajt. Uživajte uz vašu omiljenu muziku i nove mts TV muzičke kanale!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.