Novi lezbo poljubac! (VIDEO)

Izvor: S media, 29.Avg.2011, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi lezbo poljubac! (VIDEO)

Intrigantna zvezda Lejdi Gaga, na dodeli MTV nagrada, obukla je muško odelo i pevala kao Džoj Kalderon. Kompletan nastup posvetila je Britni Spirs. Ali nije joj bilo dovoljno da joj samo uruči nagradu već je bila spremna da je pred celim svetom i poljubi.

Lejdi Gaga (25) je svoj nastup na dodeli MTV nagrada posvetila Britni Spirs (29) i njenim plesnim pokretima koji su mnogi imitirali u svojim nastupima i spotovima. Britni Spirs je osvojila i nagradu za najbolji pop spot >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u kojem demonstrira svoje plesno umeće, a uručlila joj je Lejdi Gaga koja je tom prilikom poljubila.

Lejdi Gaga: U ulozi muškarca!

Ona je moćnija od Opre Vinfri!?

Vezana i naga: Gaga kakvu ne znamo! (FOTO)

- Ona je pop muzička legenda i muzička industrija ne bi bila ista bez nje. Lepila sam njene postere po zidu i dirala se ležeći u krevetu, rekla je Lejdi Gaga.

Nakon što je Britni uručila nagradu, Lejdi Gaga se namestila za poljubac, a iako se Britni prvo nagnula, brzo se okrenula i kroz smeh rekla: “Ma to sam već uradila”.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.