Novi kućni snimak sa maloletnicom!

Izvor: Mondo, 15.Feb.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "kućni snimak" sa maloletnicom!

Neimenovana osoba dostavila snimak iz pevačeve kancelarije, na kojem se vidi R Kelly tokom odnosa s maloletnicom - "učinićemo sve da ovo čudovište privedemo pravdi", poručuje advokat koji je snimak pokazao vlastima u Ilinoisu

Pre deset godina pevač R Kelly je bio na suđenju povodom optužbi da je imao seksualne odnose s maloletnom devojkom.

"Šta podrazumevate pod 'tinejdžerkama'?"

Tužilaštvo nije moglo na osnovu snimka (na kojem se vidi čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i kako pevač urinira po devojci) da dokaže da je osoba koja je imala seksualne odnose s pevačem maloletna - ona je odbila da sarađuje - i slučaj je zaključen.

R Kelly je slobodan čovek.

Od pre dve godine kolaju glasine da u kući drži seksualne robinje i uprkos pisanju medija, oglašavanju roditelja devojaka koje su u njegovoj kući, policija i tužilaštvo nisu mogli da pokrenu nov slučaj. Sve do dokumentarca u kojem bivše devojke  optužuju pevača za zlostavljanje. Od tada je tek krenula osuda javnosti, da bi danas kulminirala optužbama da postoji JOŠ JEDAN snimak seksa s maloletnicom.

Ne onom iz slučaja koji je dospeo na sud 2008. godine.

Advokat Majkl Avenati otkrio je CNN-u da je tužilaštvu u Ilinoisu dostavio nov snimak na kojem pevač ima odnose s devojkom, kojom tokom trajanja snimka govori "imaš telo kao četrnaestogodišnjakinja".

CNN je pogledao snimak i potvrdio da se na njemu vidi seks pevača i ženske osobe, kao i da joj on naređuje da mokri, dok on, opet, urinira po njoj.

Avenati, inače advokat Stormi Danijels koja je optužila Trampa da je imao seks s njom tokom braka s Melanijom, nije želeo da otkrije identitet klijenta koji mu je dostavio snimak, navodno nađen u Kelijevoj kancelariji.

"Učinićemo sve što je u našoj moći da ovo čudovište privedemo pravdi", poručio je Avenati.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.