Novi istorijski spektakl (VIDEO)

Izvor: Mondo, 18.Feb.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi istorijski spektakl (VIDEO)

Pogledajte seriju koja je podelila mišljenje javnosti!

"Troja: Pad grada" je serija od osam epizoda koja prikazuje decenijsku opsadu Troje, a produkciju zajednički potpisuju "Bi-Bi-Si" i Netflix.

NEMANJIĆI: Šta mislite sada o seriji?

Trojanci su kralj Prijam i kraljica Hekuba, koje igraju Dejvid Trelfol i Frensis O'Konor. Hekuba je predvidela da će njeno dete, Aleksandar, izazvati pad grada, zbog čega ga je po rođenju dala lokalnom pastiru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ga žrtvuje bogovima. Drugog sina kraljevskog para Hektora igra Tom Veston-Džons, a njegovu suprugu Andromahu Kloi Piri.

Aleksander, kojeg je dojila medvedica, odrastao je i dobio ime Paris (Lui Hanter). On je na takmičenju bogova za najlepšu proglasio Afroditu, koja mu je zauzvrat obećala najlepšu ženu na svetu.

Grci su kraljevska braća Agamemnon (Džoni Heris) i Menelaj (Džonas Armstrong), Jelena Trojanska (Bela Dejn) koju je oteo Paris…

Posebnu pažnju gledalaca izazvao je Ahil, mitski junak ranjiv samo na jednom mestu na peti, kojeg igra glumac afričkog porekla u ovoj adaptaciji (Dejvid Gjazi). Osim "crnog Ahila", gledaoci prve epizode kritikovali su produkciju da je radnja "previše zamršena".

U ulozi Odiseja gledamo Džozefa Mola, poznatog po ulozi Bendžena Starka u "Igri prestola".

Pogledajte trejler!



Izvor: YouTube/BBC

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.