Novi estradni RAT: Aca Lukas raspalio po Lepoj Breni!

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi estradni RAT: Aca Lukas raspalio po Lepoj Breni!

Folker nije birao reči dok je opisivao "cirkus" koleginice, potkačio i Javni servis!

Nije tajna da Aca Lukas i Lepa Brena nisu u dobrim odnosima, već dve godine otkad je Aca napustio "Grand".

Do sada su, međutim, bili civilizovani, ali je sada Aca raspalio po Breni ne birajući reči!

Povod je bio nastup na upravo završenom Music Week festivalu, koji je Aca nazvao "Cirkusom Korona"!

"Hvala svima koji su ostali na mom nastupu, da čuju i malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << muzike uživo. Ostali, možete samo da mi pljunete pod prozor i virite iz ogromne, smrdljive gu*ice onoga ko vam je platio da pričate o us*anom nastupu kao o nekakvom spektaklu. Trebalo mi je pola sata da razbudim Ušće nakon Breninog 'srca koje se poklanja svima', a da li ona uopšte ima srce?! Mi smo svirali i pevalli, a vatromete smo ostavili za artiste i modele. Posle cirkusa Korona i te uspavanke, pitajte bilo koga kako j ebilo na nastupu Ace Lukasa," napisao je on.

"Ja ću ovako protiv tebe, protuvo istrošena. Popi*ao sam se na tvoj jeftini vatromet, nezgrapne igračice i plejbek," napisao je Aca.

Brena mu još uvek nije odgovorila, a ni u ranijim situacijama nije želela da komentariše svoj odnos sa Lukasom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.