Novi dašak Farela Vilijamsa

Izvor: Mondo, 07.Okt.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "dašak" Farela Vilijamsa

Oni su dobitna kombinacija. Farel Vilijams je u saradnji sa tandemom Daft Punk izbacio novu pesmu... usuđujemo se da kažemo hit. Poslušajte "Gust of Wind" (dašak vetra).

Foto: YouTube/screenshot

Farel Vilijams i Daft Punk su "razbili" sve moguće top liste i pokazali da je njihova saradnja pun pogodak.

Ali, nisu se zadovoljili nego su nastavili i evo novog "obroka" iz njihove kuhinje.

Reč je o pesmi "Gust of Wind", koja će biti novi hit (prognoziramo!), >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a u spotu, koji je režirao Edgar Rajt, obiluju jesenje boje. U spotu se pojavljuje i francuski dvojac Daft Punk.

Hm, kako ne vidite članove Daft Punk? Pogledajte bolje! Ima veze sa onim stenama...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novi hit Farela Vilijamsa

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2014

Oni su dobitna kombinacija. Farel Vilijams je u saradnji s tandemom Daft Punk izbacio novu pesmu.. usuđujemo se da kažemo hit. Poslušajte "Gust of Wind" (dašak vetra)...Farel Vilijams i Daft Punk su "razbili" sve moguće top liste i pokazali da je njihova saradnja pun pogodak...Ali, nisu se zadovoljili...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.